Arnaud de Wilde

Van nature ben ik een ondernemende en avontuurlijk professional met een brede internationale ervaring. Ik heb bedrijven opgericht en in diverse landen gewoond en gewerkt. Mijn jarenlange ervaring met het opzetten en aansturen van een IT organisatie, het ontwikkelen en implementeren van strategische, tactische en operationele plannen en het leiding geven aan en begeleiden van teams, heeft van mij een teamspeler gemaakt die ook als solist sterk kan opereren. Naast functies in algemeen-, interim- en programmamanagement, heb ik als project-, SLA- en transitiemanager tientallen projecten geleid voor nationale en internationale bedrijven.

Ik combineer mijn zakelijke kennis met die van mijn wereldwijde klimexpedities. Mijn ervaringen gebruik ik voor mijn Interim en Project Management werkzaamheden en ze zijn input voor mijn coaching sessies.

Ik heb geleerd dat je als manager, directeur of expeditieleider op moeilijke momenten van alles kunt zijn, maar nooit besluiteloos.

Werkstijl

Ik opereer op het snijvlak van Business en IT. Ik zet IT in als ‘business driver’ en pas op basis van Business doelstellingen het Applicatie en IT-landschap met bijhorende organisatie aan. Ik ben sterk in het samenbrengen en begeleiden van personen, ze te laten groeien en als team te laten samenwerken om doelstellingen te halen. Ik ben vindingrijk, een denker én doener, passievol maar rustig in kritieke situaties. Mijn stijl is direct, respectvol en betrokken.

Expertise

Als specialist zag ik mogelijkheden voor oplossingen om applicatieontwikkeling en systeembeheer beter, sneller en goedkoper uit te voeren. Dat leidde tot de oprichting PST Business Services, een organisatie die borging biedt van bedrijfscontinuïteit met oplossingen voor het monitoren van infrastructuur, applicaties en bedrijfsprocessen en beheer- en migratieservices voor migratie naar cloud omgevingen in datacenters. De klantenbasis varieert van MKB tot multinationals.

In 2015 heb ik mijn aandeel verkocht. Ik ben op interim basis inzetbaar als Project Manager, SLA Manager, Transitie Manager, R&D/DevOps Manager en Trusted Advisor en uiteraard als Personal en Business Coach.

Klik hier voor de website van Arnaud.