12/01/2018

Beste wensen!

Nu de drukte een beetje voorbij is, de laatste glazen leeggedronken, de laatste snacks weggezet (opgegeten) en de kerstdecoratie weer opgeborgen is wordt het tijd om met een fris hoofd de uitdagingen aan te gaan die 2018 aan me presenteert!

Komend weekend trek ik met het Kilimanjaro Experience team richting Ardennen. Na twee fantastische wandelingen in Nederland waarbij we de deelnemers ook hebben ingeleid in enkele aspecten van de expeditie (visa, inentingen, EHBO en materiaal) gaan we 2 dagen wandelen in de omgeving van Dinant met overnachting op een bivakweide. Kanjers zijn het: Go, Sabine, Daan, Ron en David gaan komende zaterdag de nacht doorbrengen in de tent! Op dag 1 gaan we dik 500 meter klimmen en dalen met de rugzak om. Dag 2 herhalen we dit nogmaals zodat onze Kilimanjaro Experience deelnemers een beetje ervaring en feeling krijgen met meerdaagse trekkingtochten waarbij de nodige hoogtemeters worden overwonnen. Het is en blijft de beste voorbereiding op een Kilimanjaro beklimming…

Target dit weekend is vooral kennismaken met het slapen in de tent, omgaan met rugzak en slaapzak en vooral een stukje bijkomende teambuilding!

Ook Kilimanjaro beklimmen?

Wie ook interesse heeft om mee te gaan met één van onze volgende expedities mag me altijd contacteren. Wil je graag van “a tot z” opgeleid en begeleid worden en van jouw beklimming een succes maken dan ben je welkom! We leiden je volledig op de maanden voor vertrek en gaan met jou mee de berg op! Gewoon doen!

Komende maanden organiseren we enkele info momenten waar je met mij en Arnaud kan kennismaken en al jouw vragen op ons kan afvuren.

Geef ons een seintje en we houden je op de hoogte van data en locaties!

 

Keep exploring!

Wim