Ga jij mee op AVONTUUR naar het dak van Afrika?

Boek dan NU en verzeker jouw plek in het Kilimanjaro Experience team.

Hoe werkt het?

1. Klik op het boekingsformulier en vul die volledig in.

2. Mail het ingevulde boekingsformulier. Op het formulier staat aan wie je dat na invulling moet mailen. Kan je het ingevulde formulier niet scannen om te mailen? Geen probleem. Neem er een foto van, zorg dat het hele formulier erop staat en mail dat.

3. Je wordt uitgenodigd voor een kickoff sessie en kennismaking met jouw team.

Kilimanjaro Experience is een concept van Arnaud de Wilde en wordt mogelijk gemaakt door een hechte samenwerking tussen arnauddewilde.nl, Healthclub Juliën, Wim De Backer, ZARA Tanzania Adventures en GreenAlive.

Via het boekingsformulier boek je jouw Kilimanjaro Experience bij ZARA Tanzania Adventures. Voor de voorbereiding in Nederland en België wordt je optimaal begeleidt door Nederlandstalige Tour Leaders Arnaud de Wilde en Wim De Backer. Arnaud of Wim gaat ook met jou en jouw team mee naar Tanzania. Samen beklimmen jullie Mount Kilimanjaro.

Na jouw boeking krijg je via de mail een ontvangstbevestiging van ZARA Tanzania Adventures en een verzoek om 20% aan te betalen. De slottermijn dien je uiterlijk 60 dagen voor vertrek te voldoen. Hou er rekening mee dat internationale betalingen enkele dagen verwerkingstijd nodig hebben. 

Na jouw boeking wordt je door jouw Team Leader uitgenodigd voor een  kickoff sessie met jouw team. Daar hoor je alle datums van de informatiesessies, de team wandelingen, de bootcamp en hoogtekamer trainingen bij Healthclub Juliën of GreenAlive en natuurlijk het weekend in de Ardennen.

Alle datums worden in overleg met alle teamleden gepland, zodat iedereen zeker mee kan doen met alle voorbereidingen. Teamwork dus, daar gaat het om!

Welkom bij de Kilimanjaro Experience!