Custom made presentation


In uw vereniging of club…

Heeft u liever een op maat gemaakte presentatie van meerdere expedities. Dat kan voor u geregeld worden. Wim heeft geklommen op 4 verschillende continenten tot dusver en kan u vertellen over zijn mooiste momenten maar ook over de mindere momenten die hem gevormd hebben tot de klimmer die hij vandaag is…

Wim verteld u zijn ervaringen, positief en negatief.

Neem gerust vrijblijvend “hier” contact op voor een op maat gemaakt presentatie of event!


In uw Bedrijf of Organisatie…

Doorheen de jaren was Wim succesvol tijdens verschillende expedities. Maar niet altijd ging alles even vlot en soms ging het ook goed mis. Het zijn die momenten die er voor gezorgd hebben dat Wim heeft geleerd dat een goede voorbereiding en planning vaak het begin zijn van een succesvolle tocht. Maar zelfs dan is het een absolute noodzaak om de nodige “contingency” plannen in te bouwen. Het zogenaamde “Plan B” en soms ook “Plan C”. Heel soms kunnen alle plannen ook gewoon de vuilbak in… Hoe los je dat op? Hoe voorkom je blinde paniek met vaak fatale gevolgen?

Wat doe je als je een zoveelste keer terug naar “start” gaat. Hoe blijf je je motiveren…en misschien het belangrijkste van allemaal: wanneer durf je te stoppen? Is de stekker eruit trekken falen of net het bewijs dat je de controle niet verloren bent?

Wim heeft niet alle antwoorden op jouw vragen. Die moet je zelf vinden maar hij levert materiaal aan waarmee je aan de slag kan, waarmee je een andere kijk op de dingen krijgt en alles in het juiste perspectief leert plaatsen…

Wim bekijk graag met u de mogelijkheden om een op uw maat gemaakte presentatie samen te stellen of een event op te zetten. Heeft u graag een vergelijking van uw core business en de ingebouwde veiligheden binnen uw bedrijf met de organisatie en uitvoering van een expeditie of wil u gewoon uw directie of management uitdagen om hun grenzen te verleggen?

Breng unieke beelden in jouw boardroom en maak een blijvende impressie…

Combineer het denkwerk binnen met een “outdoor” uitdaging! Think outside the box!

The sky is the limit!

Contacteer Wim “hier” met uw vragen!