De start van een groots avontuur…

Dag sportievelingen!

Na maanden van voorbereidingen is het eindelijk zover. De nieuwe webstek gaat online. www.wimdebacker.be vervangt het ter ziele gegane ‘.com’ adres.

De website is bewust sober gehouden om het overzicht niet te verliezen. Kijk zeker eens naar mijn klim historiek, de uitdagende projecten die op stapel staan en mijn partners. Er zitten enkele heel leuke zaken in de pipeline de komende maanden…

Een korte trip naar Zwitserland met mijn klimmaatje begin september en een poging om Mount Aconcagua in januari 2018 te beklimmen met Arnaud de Wilde (NL) en Jorge Mancheno (USA) zijn er maar enkele van.

Komende maanden ga ik ook heel veel tijd wijden aan het opstarten van de Kilimanjaro Experience België, een project dat werd opgestart om beginnende klimmers en leken in het expeditie klimmen op de goede weg te helpen. Maar ook mensen die een “once in a lifetime” ervaring zoeken komen in dit programma aan hun trekken. In het begin van mijn klimcarrière heb ik vaak fouten begaan, inschattingsproblemen gehad en had ik te weinig ervaring om de juiste keuzes te maken in vaak moeilijke en zware omstandigheden. Daardoor heb ik enkele toppen niet gehaald. Telkens door zaken die, mits een goede opleiding en begeleiding, vermeden hadden kunnen worden.

Dat is net de sterkte van het Kilimanjaro Experience programma: door langdurige uitgebreide trainingen, begeleiding en opleiding ervoor zorgen dat de kansen toenemen om vanaf het begin succesvol te zijn. Steeds met veiligheid als voornaamste prioriteit!

Heb je interesse om deel te nemen, of wil je gewoon meer info: contacteer me dan even. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden en wensen zijn. Samen met Arnaud de Wilde en Johnny Peeters van Oceanic Expeditions staan we klaar om jouw grenzen te verleggen…

Kijk gerust ook even op mijn LinkIn profiel of op Facebook!

Veel surfplezier en hopelijk tot gauw!

Wim