20/10/2018

De zomer is voorbij, tijd om er terug in te vliegen!

De zomer is voorbij, en wat voor een zomer! Wegsmelten op een terrasje of op zoek naar een schaduwrijk plekje waren de opties. Nu de hitte voorbij is en de regen (hopelijk voor de landbouwers) terug zijn plekje opeist in het weerbeeld is het tijd voor een nieuwe uitdaging!

Wil je mee naar Kilimanjaro in maart volgend jaar dan heb ik helaas slecht nieuws: de plekjes zijn allemaal genomen in het team. Met andere woorden: Volzet! 7 sportievelingen gaan de uitdaging aan om Afrika’s hoogste te beklimmen!

Op woensdag  17 oktober werd de start gegeven van het Kilimanjaro Experience team Maart 2019! Een gezellige avond waarbij het ganse team kwam luisteren naar mij en mijn collega Arnaud. Op het programma stonden onder andere info over paspoorten, visa en inentingen. Nadien was er tijd om een film te bekijken van een uur waarbij we dag per dag de Machame route lopen. Maar zoals gezegd: het team is “closed”…

Doch, we hebben ook goed nieuws: volgend jaar is er een “Kilimanjaro Experience Special Edition”. We zijn zeer verheugd dat Seven Summits klimmer en ereburger van Willebroek Willy Troch nog één keer een Seven Summits berg wil beklimmen! Het is een hele eer dat hij hiervoor onze organisatie heeft uitgekozen! Willy zal met ons mee klimmen in Juni 2019 na een voorbereiding die al van start gaat op 20 februari 2019. Wie erbij wil zijn moet snel zijn: de plaatsen zijn beperkt! Wie nog boekt voor het einde van dit jaar betaald de prijs van 2018!

Meer info kan je vinden op www.kilimanjaro-experience.eu

Verder gaat het leven zijn rustige gangetje: enkele presentaties staan in de agenda ingepland over Everest en de Seven Summits. In november heb ik ook nog enkele klusjes gepland met mijn klusbedrijf, want dat doe ik ook in bijberoep. Een binnendeur steken, een Velux plaatsen of een kleine ingemaakte kast. ‘Afwisseling van kost’ doet eten zegt men weleens. In november gaan we alvast een nieuw plafond steken bij een klant in Hoevenen…

Top!

Wim