Healthclub Juliën

Ben je op zoek naar een plek om te starten met fitness in een sportschool waar jij je thuisvoelt en persoonlijke aandacht krijgt? Dan is Healthclub Juliën dé sportschool voor jou! Healthclub Juliën is een gemoedelijke club voor jong en oud, waar je naast fitness en zelfs outdoor fitness terecht kunt voor o.a. groepslessen, fysiotherapie, voedingsadvies, kinderdagopvang en unieke trainingsconcepten.

Healthclub Juliën onderscheidt zich van andere sportscholen in de regio vanwege unieke trainingsconcepten, zoals Hoogtetraining. Uiteraard is er een uitgebreid aanbod aan (groeps)fitness en groepslessen en kan je trainen op de Milon Cirkel (fit in slechts 35 minuten).

Natuurlijk kan je gratis kennis kennismaken met fitness bij Healthclub Juliën en kan je online zelfs een Gratis Proefweek Fitness aanvragen

De samenwerking met Arnaud de Wilde richt zich op het unieke concept Kilimanjaro Experience. Healthclub Juliën biedt hiervoor alles onder één dak. Denk aan een Sport Medisch Adviescentrum (de specialist in sportmedische zorg) voor een conditietest en bijhorend trainingsschema, een outdoor bootkamp en een hoogtekamer waar voor de Kilimanjaro Experience op hoogte kan worden getraind.

Bij Healthclub Juliën ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Wil je meer weten over Healtclub Juliën? Klik dan hier.