Kilimanjaro Experience met een eigen team

Stel jouw eigen team samen en ga op avontuur naar de Kilimanjaro, het dak van Afrika.

Met je collega’s, je vrienden, je familie, met een project team of een management team, met de directie, met klanten, … Het maakt niet uit hoe jij jouw team samenstelt. Kilimanjaro Experience is de ideale team building.

Het werkt eenvoudig. Gewoon aanmelden door een bericht te sturen. Ik neem dan snel contact met je op voor een afspraak. Je krijgt met jouw team persoonlijk uitleg en een prachtige multimedia presentatie. Zeg je daarna JA, dan volg je samen het Kilimanjaro Experience programma.

Samen dromen, samen durven en samen op avontuur.

Team voordeel:

  • Bepaal je eigen vertrekdatum
  • Bepaal je eigen route
  • Persoonlijke uitleg en een prachtige multimediapresentatie door Wim

Dus,…verzamel al jouw moed en enthousiasme en GA er voor! Zeg JA tegen de ultieme uitdaging van je leven. Beklim de Kilimanjaro!

De hoogste berg van elk van de zeven continenten vormen samen de beroemde Seven Summits. Kilimanjaro is er zo een. En het is ook nog eens de grootste “free standing mountain” ter wereld. Beklim die top en je schrijft geschiedenis. Jouw naam en dat van jouw teamleden wordt bijgeschreven in het Kilimanjaro logboek en als bewijs ontvang je een certificaat. TOP dus!

Uit en thuis in 11 dagen voor het avontuur van je leven. Waar wacht je op?

Dus kom op! Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op. 

Goed doel

Of je met jouw team een goed doel nastreeft bepaal je helemaal zelf. Het hoeft niet, maar het mag natuurlijk wel. Wil je hulp bij een keuze, denk dan eens aan een “scholorship”. Veel kinderen groeien op in een sloppenwijk. Met 10 jaar onderwijs, van 6 tot 16 jaar, bied je een kind een kans op een betere toekomst. Zo’n scholorship bekostigd uit schoolgeld, spullen, kleding en eten. Een jaar onderwijs op een publieke school kost gemiddeld EUR 400,-. Als je met jouw team EUR 4.000,- bij elkaar krijgt, dan kan je samen met jouw team een scholorship op een van de lokale scholen aanbieden. Je zou je bijvoorbeeld per hoogtemeter kunnen sponsoren door je werkgever, vrienden of familie.

 

Team grootte

Het ideale team bestaat uit 6 personen. Meer mag, minder ook. Bij minder zal de prijs iets worden verhoogd om de kosten te dragen. Vanaf 10 wordt het iets goedkoper.

Routes 

Bekijk hier de routes en bepaal je eigen koers.

Programma 

Het Kilimanjaro Experience programma is de perfecte voorbereiding op jouw avontuur. Check hier het programma

 

Kosten en vertrek
  • Vanaf € 3.195,- p.p. excl. vlucht
  • De vertrekdatum bepaal je in overleg met Wim