Kilimanjaro-Experience – Welkom!

Kilimanjaro-Experience: Jouw beste kans om te toppen!

Neem deel aan de gratis Info Avond in Antwerpen, Destelbergen of Lienden (NL) en ontdek de vele voordelen van het Kilimanjaro-Experience programma!

Nog niet zeker of Kilimanjaro iets voor jou is?

Ontmoet onze Tour Leader en stel hem jouw vragen, volg onze presentatie live of online en ontedek de mogelijkheden: van een 1-Day Boot Camp met of zonder beklimming tot en met een volledig gecoachte en begeleide beklimming. We hebben voor elk wat wils!

 Inschrijven kan via: https://kilimanjaro-experience.eu/info-avond/

_________________________________________________________________________

Welkom op JOUW Experience! Welkom bij Kilimanjaro-Experience!

Kilimanjaro-Experience is opgericht in 2015 met het doel meer klimmers verantwoord en veilig te laten klimmen op de flanken van Mount Kilimanjaro. Onze ervaren Tour Leaders hebben samen reeds 12 keer Kilimanjaro getopt met evenveel teams, alsook de coaching op zich genomen van Private Climbs. 

Ruim 3 maanden voor vertrek gaan we samen van start tijdens de zogenaamde Kick-Off. Samen met jouw Nederlandstalige Team ga je aan de slag: kennismaken met het materiaal, de route, jouw support team en de details op de berg. (sanitaire voorzieningen, EHBO, hoogteziekte, materiaal, werking van jouw campsite, maaltijden, enz…)

Samen met jouw team neem je deel aan team wandelingen, een training in de hoogtekamer, een 2-daags Experience-Weekend en krijg je coaching en begeleiding door een ervaren Expeditie arts. Zo ben jij er na 3 maanden helemaal klaar voor: met onze Tour-Leader ga jij Kilimanjaro beklimmen.

Ter plaatse slaap je in een single kamer (niet gegarandeerd tijdens het hoogseizoen) en krijg je, tijdens jouw beklimming, je eigen single tent! Zo ligt de focus 100% op jouw beklimming. Ons ervaren team ter plaatse bestaat uit vaste gidsen, een kok, een waiter en vele dragers die jou ondersteunen.

 Twijfel niet en ga voor kwaliteit, inzet, een gedegen coaching en voorbereiding.

Meer informatie over opties, data en prijzen?

www.kilimanjaro-experience.eu

Kies voor veiligheid en betrouwbaarheid en kies voor dé specialist!

Welkom bij Kilimanjaro-Experience!

 

Dit is een publicitaire pagina aangeboden door Tori Holding en ZARA Tanzania Adventures 

Kilimanjaro is uniek!

  • Het is de grootste vrijstaande berg ter wereld!
  • Aan de voet meet hij een geweldige 50 op 80 kilometer!
  • Kilimanjaro is een slapende stato-vulkaan.
  • De berg ligt vlakbij de evenaar.
  • Op de top heb je zicht op de vele gletsjers.
  • De top ligt op een adembenemende 5895 meter hoogte!
  • Vanop de top kan je de kromming van de aarde zien!

Reference:

As part of our preparation for the climb of Kilimanjaro, we had the pleasure of spending a weekend in the Ardennes with Wim. The days were meant to get to know ‘real-life’ with multi-day climbing tours, sleeping in tents and climbing in general.

Under the enthusiastic guidance of Wim we had a very enjoyable and successful weekend. All details of intensive climbing (including materials, physical performance in proper balance, bivouac nights, techniques and mental spirit) were discussed.

Wim’s very personal and professional, relevant attention is worth a lot for less experienced climbers. In addition, it is just a pleasure to spend days in the mountains with Wim, because of his cheerful and optimistic outlook on life: also very important!

Remy Heuver

EMEA Customer Business Group

_________________________________________________________________________________________________

Ik kan het iedereen aanraden om via Kilimanjaro-Experience de beklimming te doen! Super professioneel en wat een leuke en goede begeleiding. Ik maakte deel uit van het november team 2022 onder begeleiding van Tour Leader Wim De Backer.

Het team ter plaatse van hoofdgids Amini en alle porters doen er alles aan om je de top te laten bereiken. Ook het eten en zelfs de toilet voorziening op de berg is buitengewoon!!! Ik heb het helaas zelf niet gehaald om op de top te staan door ziekte, maar kom zeker nog een keer terug om onder de zeer professionele begeleiding van Arnaud de Wilde en Wim De Backer de berg toch nog tot op de top te halen!

Richard Laros

_________________________________________________________________________________________________

Jawel, DE Kilimanjaro beklimmen, dat stond nog op onze bucketlist en waar kan je dat het beste doen? Bij Wim en Arnaud! Dankzij hun vele jaren ervaring en klimkennis en een zeer goede voorbereiding die we hier via hun kregen in België heeft dat er voor gezorgd dat wij met enige trots mogen zeggen het geflikt hebben!

Wij vonden dit als koppel een hele mooie ervaring en zouden het iedereen aanraden! Het is eigenlijk moeilijk te beschrijven hoe mooi het is! Je moet het dus zeker eens met je eigen ogen gaan bekijken! Wim en Arnaud, jullie zijn een TOP-team, doe zo verder!

Tom & Marisca