Kilimanjaro 1 Day Boot Camp

Dé Kilimanjaro 1 Day Boot Camp!

Maak van jouw Kilimanjaro beklimming een succes!

Ga jij Kilimanjaro beklimmen maar heb je nog niet geboekt?

Heb je al wel geboekt maar heb je nog vragen of wil je een goede coaching & begleiding?

of…

Weet je nog niet of je Kilimanjaro wil beklimmen maar wil je al wel eens ervaren hoe een Kilimanjaro Expeditie eraan toegaat?

Is het Kilimanjaro 1 Day Boot Camp iets voor mij? 

Het Kilimanjaro 1 Day Boot Camp werd ontwikkeld om jouw topkansen te vergroten. Samen met andere Kilimanjaro aspirant klimmers gaan we een ganse dag op ontdekking. 

Elke deelnemer krijgt de unieke, niet in de handel verkrijgbare, ‘1 Day Boot Camp‘ cursus. Meer dan 100 pagina’s essentiële informatie, handige tips & tricks en diverse check lijsten om zelf mee aan de slag te gaan.

Wat gaan we doen?

We bespreken uitgebreid de vele diverse en uiteenlopende zaken die komen kijken bij het beklimmen van een berg zoals Kilimanjaro. Het gaat heus niet alleen over de juiste jas, het juiste paar schoenen of welke snack jij best meeneemt. We bespreken meer, veel meer, op jouw ‘1 Day Boot Camp’…

Enkele van de vele onderwerpen die besproken worden is het paspoort & visum, de inentingen, Arusha & Moshi, klimaat & weer, hoogteziekte, EHBO, hygiëne op de berg (toiletbezoek?) en zoveel meer.

We bezorgen jou een uitgebreide checklist met noodzakelijke items, kleding en optionele zaken. Breng zeker jouw materiaal mee als je graag hebt dat onze ervaren coach ze goedkeurt voor gebruik.

Vele organisaties vertellen jou dat je fysiek goed voorbereid moet zijn vooraleer je Kilimanjaro kan beklimmen. Dat klopt maar toppen hangt niet enkel af van jouw fysieke capaciteiten en hoe je daarmee omgaat op de berg maar evenzeer van jouw mentale weerbaarheid. En ja: daar kan je aan werken en we zeggen jou ook hoe… 

Cinéma? Cinéma!

In de namiddag sluiten we af met een 45 minuten durende film van een Machame beklimming. Dan ervaren we samen hoe het is om alle theorie in de praktijk om te zetten. We hebben de film zo opgemaakt dat je de emoties, twijfels en euforie meemaakt vanop de eerste rij, dankzij de vele ‘selfie’ filmpjes die we hebben geselecteerd. We proberen uiteindelijk een zo realistisch mogelijk beeld te schetsen van deze uitdaging. Geen leuke promofilm maar een voorstelling van de realiteit op de berg.

Uiteraard wordt er na de film ruim tijd gemaakt om op al jouw vragen een antwoord te geven en om in groep te reflecteren over bepaalde onderwerpen. Zo kan je na deze dag zelf aan de slag om van jouw beklimming een succes te maken.

Achteraf kan je jouw coach via email nog bijkomende vragen stellen: zo kan je tot op de dag van vertrek nog gebruik maken van onze kennis en ervaring.

Niet zomaar een ‘programma’!

Het Kilimanjaro ‘1 Day Boot Camp’ is rechtstreeks afgeleid van het succesvolle Kilimanjaro-Experience* programma. Sinds 2015 worden klimmers in het Kilimanjaro-Experience programma persoonlijk gecoacht en begeleid vóór, tijdens en ná hun beklimming van Afrika’s hoogste berg. Met een uitzonderlijk resultaat: ruim 85% van hun klanten toppen Mount Kilimanjaro, zij aan zij met de coaches Wim De Backer & Arnaud de Wilde! Dit waar de gemiddelde slaagkansen over alle klimmers heen genomen nog geen 60% bedragen. 

De kennis en ervaring die werd opgedaan de voorbije jaren is nu samengevat in één dag: een unieke formule met een uniek resultaat!

Wim & Arnaud coachen jou met veel plezier tijdens de 1 Day Boot Camp zodat jij op een concrete en verantwoorde manier aan jouw avontuur kan beginnen!

Neem deel aan de ‘1 Day Boot Camp’, maak nieuwe vrienden en gebruik onze kennis en kunde om van jouw avontuur een succes te maken!

 

 

 * Kilimanjaro-Experience is een programma ontwikkeld door arnauddewilde.nl 

Waar voor je geld?

Inclusief

  • Mount Kilimanjaro 1 Day Boot Camp cursus
  • 8 uur coaching door een ervaren coach 
  • Koffie, thee, frisdranken & lunch
  • Jouw coach blijft je bijstaan via email voor vragen en advies tot de dag dat jij vertrekt!

Optioneel

  • 2 uur coaching in een sportcenter met 1 uur training in een hoogtekamer
  • Professionele conditietest bij            GreenAlive Bonheiden (BE) of                          Healthclub Julien – Lienden (NL)
  • 175USD korting bij deelname aan het Kilimanjaro-Experience programma

Prijs & Data

1 Day Boot Camp = 175€ per persoon

Een éénmalige investering in jouw Kilimanjaro beklimming voor een uiterst scherpe prijs!

Korting mogelijk voor groepen!

Zaterdag 29 augustus 2020 – Lokeren-BE

Zaterdag 5 september 2020 – Lienden-NL

Zaterdag 31 oktober 2020 – Lienden-NL 

(Prijs is BTW inbegrepen)