01/09/2017

Korte trip naar Zwitserland…

Dag vrienden,

De tijd staat niet stil. Het is alweer een jaar geleden dat we in Zwitserland de Lagginhorn succesvol hebben getopt. Zondag vertrekken we dan ook terug naar Saas Grund om een kleine week in de bergen boven Saas te verblijven.

We gaan niet alleen: Arnaud en ikzelf nemen onze “papa’s” mee de berg op. We gaan eens kijken of onze ervaring in het coachen ons toelaat deze kranige 70 plussers een fijne tijd te bezorgen! We trekken tussen de hutten door, gaan wat trainen op de gletsjer aan de voet van de Lagginhorn en hopen alvast één topje mee te pakken, de wondermooie Weissmies. Om veiligheidsredenen blijven onze vaders wel lekker op het terras van de berghut achter met een lekkere borrel en dikke sigaar om ons met de verrekijker te volgen op de gletsjers van de Weissmies.

Ondertussen gaat het redelijk hard met de boekingen van de Kilimanjaro Experience. We hebben gisteren zelfs twee boeking binnengekregen voor onze trip in Maart 2019. We zijn ondertussen volop bezig met het voorbereiden voor het eerstvolgende programma met kick of in Oktober en beklimming in Maart 2018! Er komt nog een info avond, meer info volgt gauw!

Maar nu eerst even enkele dagen richting Zwitserland voor een korte training als voorbereiding op onze trip naar Aconcagua – Argentinië in 2018!

Wir sehen uns wieder!

Wim