18/11/2017

Presenteren in Tisselt!

Zaterdagavond presenteren we in Tisselt op de jaarlijkse voorstelling van de Tisselttse Bergsportvrienden mijn beklimming van Mount Kosciuszko in Australië eind 2016!

Samen met Willy Troch ben ik vorig jaar heen en weer gevlogen naar Australië om daar de hoogste top van Australië en voor sommigen ook de hoogste top van het ganse continent te beklimmen. Op zich niet zo heel erg zwaar maar wel een heel eind vliegen, rijden en lopen om er te geraken.

Eenmalig presenteer ik dan ook deze mooie trip richting Down Under. We verwachten een 150 tal aanwezigen op onze voorstelling. Het wordt gegarandeerd een gezellige boel daar in Tisselt.

 

Ook van de partij mijn goede vriend Filip (Top) die ons allemaal zal inpakken met zijn presentatie over de Ama Dablam. Deze zesduizender ligt letterlijk in de schaduw van Mount Everest maar is voor zover ik het kan inschatten technischer om te beklimmen dan de mythische Everest…

Allen daarheen zou ik zeggen!

In een volgende post een update over de Kilimanjaro Experience…

Wim